Adaugă la FavoriteAdauga

Creaţiile noastre ofera o noua dimensiune afaceri tale.

Portfoliu

Portofoliu Web Design & Design Grafic

Proiecte Web Design

trt_security

Tactical Response Team Security - Sursa ta de promovare

Ultimul proiect realizat apartine noi societati de Paza si protectie "Tactical Response Team Security" din Brasov. Proiectul este realizat integral in Flash XML, in limba Romana si Engleza. Designul este unul deosebit care doreste sa reprezinte o imagine reala si un concept profesional in domneniul servicilor de Paza si Protectie.

director_web

director_web_picture

Director Web Studio PC - Sursa ta de promovare

Nou! Acum va oferim posibilitatea de a va promova site-ul dumneavoastra in noul director de promovare Studio PC. Aveti la dispozitie 2 forme de promovare: "Gratuita" sau "Premium" cu plata prin afisare in prima pagina a directorului, evidentiate de ce cele inscrise gratuit. Deasemenea va punem la dispozitie si spatiu publicitar prin afisarea de bannere.

director_web

picture

Pensiunea No107 Predeal

Doriţi să scăpaţi de vacarmul oraşului şi problemele stresante de la serviciu? Căutaţi un colţ de natură care să vă ofere liniştea şi odihna de care aveţi atâta nevoie? Aţi poposit acolo unde trebuie! Situată în zona Cioplea din sţatiunea Predeal Pensiunea No.107 este alegerea potrivită pentru petrecerea timpului dumneavoastră liber.

 

 

pensiunea_no107

picture

Distribuţie - Adistrib

Înfiinţat în anul 2008 Adistrib SRL are ca activitate distribuţia de produse cosmetice şi chimicale pe judetele Brasov, Covasna, Harghita şi Prahova.

 

 

picture


picture

Defineşte-ţi stilul - ClickMobile

Sub sloganul " Redefineşte-ţi stilul " ClickMobile îţi inspiră cele mai noi tendinţe din domeniul comunicaţiilor mobile. Informează-te aici despre ultimele apariţii în materie de telefoane mobile şi gadget-uri proaspăt ieşite pe piaţă. Şi dacă nu e îndeajuns să te hotărăşti cu ce model să te înoieşti noi îţi facem recomandări în funcţie de personalitatea şi nevoile tale.

picture


picture

Comunitatea Flipp

Cea mai nouă comunitate online din România este pregătită de lansare. Aici prieteniile şi discuţiile videochat îţi vor aduce bună dispoziţie.

Te aşteptăm să ni te alături pe Flipp!

picture


picture

Magazin Online- Anaconda Shop

Un magazin online dedicat produselor cosmetice, întreţinerii corporale, produselor de curăţenie. Printre cele mai cunoscute game de produse se numără ,,Apart" , ,,Malwa" , ,,Sofin", ,,Apart African" şi multe altele.

 

picture


picture

Dalia Georgiana - Web Album

 

 

 

 

 

picture

Flyere - Brosuri - Carti de vizita

Flyere si brosuri

Flyere si brosuri publicitare de diferite forme si marimi.

Cataloage produse si prezentare

Catalog de produse

Cataloage de produse, reviste promotionale.

 

Logo Design

Logo-uri

Creare concepte logo pentru produse sau companii.

 

Identitate vizuala

Concepte Brand-uri si identitate vizuala.

Bannere web

Banere Web

Realizam la cerere banere publicitare statice sau animate.

CevaCeCauti Web Director