Adaugă la FavoriteAdauga

Servicii de calitate, rezultate garantate.

Servicii

Servicii Web Design - Design grafic publicitar - Optimizare si Promovare

Studio-PC Web Design Brasov va ofera o gama larga de servicii din domeniul Web & Graphic Design.. Web design, re-design web, promovare web, publicitate on-line, optimizare SEO in motoare de cautare, design grafic, identitate vizuala, lansari de brand-uri si produse.


Pachete Web Design

Pachet Web SmartPachet Web OfficePachet Web Shop

 

Serviciile Noastre

picture

Web Design

Creare pagini web in HTML, PHP, XML cu baze de date SQL. Pagini web cu continut multimedia: foto&video,site-uri interactive in Macromedia Flash. Site-uri cu continut mare de informatii "Newsletter". Pagini dedicate organizatilor neguvernamentale, asociatii umanitare. Site-uri de socializare si dating, blog-uri si formum-uri personalizate. Pagini de internet dedicate agentiilor de modeling, hotel-uri si pensiuni.


picture

Design Grafic & Materiale publicitare

Concepţie design grafic pentru materiale promoţionale cum ar fi: cărţi de vizită, pliante, broşuri, flyere, calendare personalizate, postere de mari sau mici dimensiuni, afişe publicitare, autocolante, mape personalizate. Grafică publicitară pentru ziare, reviste, cataloage de prezentare, grafică pentru etichete produs, ambalaje. Logo design, banere web animate sau statice.


picture

Identitate Vizuala

Identitatea vizuala este un mijloc eficient de comunicare cu clientul si permite identificarea mai uşoară a companiei dvs. în raport cu concurenţii. Imagine a companiei, construit profesional, vă va ajuta să fiti remarcat oriunde, oricând. Aceste elemente vizuale fac parte dintr-un pachet complet compus din: Design logo, slogan firma, companie sau produs, design carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate, site-ul companiei, CD de prezentare multimedia.


picture

Promovare on-line. Optimizare SEO

Promovarea si optimizare paginilor de internet este secretul unei afaceri de succes. Optimizarea paginilor de internet in motoare de cautare cum ar fii Google, Yahoo, Bing. Inscrieri in directoare de afaceri. Deasemenea punem la dispozitie si servici de promovare pe internet prin campanii de publicitate pe cele mai cunoscute si de succes site-uri locale sau internaionale.


Link-uri utile

CevaCeCauti Web Director
TopX.ro - Banner Exchange, Schimb de bannere, Promovare online, Publicitate gratuita, Publicitate online, Promovare gratuita